Beauty

Antioxidant-vitamines voor een gezond uitziende huid

0

Een gezonde huid begint van binnenuit
We horen veel over het belang van antioxidantvitaminen. En we weten er genoeg van om etiketten zorgvuldig te lezen om ervoor te zorgen dat onze favoriete huidverzorgingsproducten deze huidvriendelijke vitamines bevatten. Waarom? Omdat ze werken. Antioxidant-vitamines zijn immers de vijand van vrije radicalen.

We houden van antioxidanten

Toen we kinderen waren en de woorden ‘neem je vitamines’ hoorden, wilden we waarschijnlijk allemaal rennen. Maar het goede nieuws is dat de meeste voedingsmiddelen die vitamines met antioxidanten bevatten, heerlijk zijn. Je kunt je dieet verpakken met veel antioxidantrijke groenten en fruit, waaronder bessen, wortels, groene spinazie en, mijn favorieten, citrusvruchten.

Waarom vitamine C?

Vitamine C wordt gebruikt in de levende structuren van de huid.

Waarom vitamine E?

Vitamine E is een van de meest populaire antioxidanten die er zijn. Het kan ook een aantal geweldige voordelen voor de huid opleveren.

We houden niet van vrije radicalen

We horen zoveel over vrije radicalen. Maar wat zijn ze? Vrije radicalen zijn onstabiele moleculen met één ongepaard elektron, waardoor ze gevoelig zijn voor oxidatie. Lijkt gecompliceerd? Alles wat je echt ne

Doe je best om nooit naar buiten te gaan zonder je SPF 30 te dragen. En eet een gezond, uitgebalanceerd dieet vol met antioxidantrijke voedingsmiddelen. Met deze eenvoudige stappen bent u in een mum van tijd op weg naar een gezonde huid. En vergeet niet dat de gezondste huid altijd de mooiste is.

admin

Gezwollen, glanzend en uitbreken? U kunt te veel exfoliëren

Previous article

Breng Nachtcrème aan en word er op je best uitzien

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Beauty