Beauty

Breng Nachtcrème aan en word er op je best uitzien

0

Iedereen weet dat we onze huid elke ochtend en elke avond voor het slapengaan moeten reinigen en versterken. Hierover valt niet te onderhandelen en ik heb onlangs geschreven over het belang van reiniging. Uw nachtelijke regime gaat verder dan reinigen en verstevigen als u zich verfrist wilt voelen en er fantastisch uit wilt zien.

Je eerste stap is natuurlijk om je huid altijd goed te reinigen om vuil, olie, make-up en andere onzuiverheden van je huid te verwijderen. Dit is de beste manier om een lange dag af te sluiten. Denk aan alle vieze dingen waar je huid de hele dag mee in aanraking komt.

Nachtcrème is erg belangrijk als het gaat om het voeden en hydrateren van je huid. Het beste is dat het werkt terwijl je slaapt.

Waarom je nachtcrème nodig hebt
Natuurlijk zal een nachtcrème je huid hydrateren. Een nachtcrème verdubbelt het vochtgehalte van de huid en ondersteunt de voordelen van veroudering. Nachtcrèmes worden niet zo snel door je huid opgenomen als de meeste daglotions, en ze zijn meestal veel rijker van textuur. Deze intensieve behandeling zorgt ervoor dat uw huid er langer jeugdig uitziet.

Nachtcrème aanbrengen
Om de juiste hoeveelheid nachtcrème voor je huid aan te brengen, moet je beginnen met de “5-punts methode”. Begin met het pompen van je nachtcrème binnen handbereik.

Leg een stipje product op je voorhoofd, neus, kin en elke wang (5 stipjes). Zodra de stippen op zijn, masseer je je nachtcrème eenvoudig in je huid in een opwaartse en uitwendige beweging. Zodra het hele product in uw huid is gemasseerd, voert u een zelfbeoordeling uit en kijkt u of u extra product nodig heeft.

admin

Antioxidant-vitamines voor een gezond uitziende huid

Previous article

Vind je huis met ziel

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Beauty