Beauty

Gezwollen, glanzend en uitbreken? U kunt te veel exfoliëren

0

Als je een beetje te veel scrubt, zul je enkele subtiele veranderingen in je huid ervaren. Deze veranderingen kunnen zich voordoen in het uiterlijk van uw huid of in hoe het voelt. Roodheid, irritatie, droge plekken en benauwdheid zijn allemaal voorbeelden van wat er zou kunnen gebeuren als je het te veel doet.

Tekenen dat je te veel scrubt
Je breekt uit.

De meeste mensen stellen huidpuistjes niet gelijk aan afschilfering. Veel mensen zijn zelfs van mening dat als ze uitbreken, ze moeten exfoliëren om de poriën schoon te houden en niet verstopt te raken. Maar u kunt zeker puistjes ervaren als u te vaak schrobt. Als je scrubt, ben je op zoek naar die diepe poriënreinigingservaring.

Je voorhoofd ziet eruit als een spiegel.

Als je merkt dat je voorhoofd super glanzend is, dan heb je waarschijnlijk te veel geëxfolieerd. Licht kan reflecteren op een te geëxfolieerde huid, omdat de huid in die gebieden erg glad en vrij van textuur is. Denk eraan om met uw auto over een weg te rijden. Op een normale dag zie je de stenen, scheuren en hobbels in de weg.

Je ziet er gezwollen uit.

Geloof het of niet, als die weerspiegeling van jezelf in de spiegel er een beetje opgezwollen of opgezwollen uitziet, dan kan een te sterke exfoliatie de boosdoener zijn. Overmatig scrubben kan ontstekingen veroorzaken en zelfs de natuurlijke lipidenbarrière van uw huid beschadigen.

o krijg de resultaten die u zoekt met uw gezichtspeeling, volg deze tips:

Wees altijd voorzichtig.

Vermijd overmatig scrubben tijdens de zomermaanden.

Volg je gezichtsscrub met een serum en vochtinbrengende crème om de broodnodige hydratatie aan te vullen.

Zorg ervoor dat u een zachte gezichtsscrub in uw huidverzorgingsregime introduceert en indien nodig één tot drie keer per week scrubt.

admin

Tips en trucs van experts om make-up te verwijderen

Previous article

Antioxidant-vitamines voor een gezond uitziende huid

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Beauty