Beauty

Goede oplossingen voor een fantastische huid

0

Sommige resoluties zullen nooit worden vervuld, andere zullen snel worden vergeten, terwijl andere een routine worden die zo diep in uw gewoonten is geworteld dat u ze nooit zult verlaten. Goede resoluties helpen ons om een pad van keuzes te markeren, die ons de kans geven om gezonde gewoonten te behouden en ons aan de lijn te houden.

Hier zijn goede resoluties van huidverzorgingsroutine die u in uw lijst (en in uw leven) kunt opnemen om uw huid voor altijd jong te houden:

Altijd gezichtsreiniging

Of u nu een make-upverslaafde of een natuurlijke lookvolger bent, negeer het belang van dagelijkse gezichts- en nekreiniging niet, ‘s morgens en’ s avonds, met specifieke producten die geschikt zijn voor uw huid.

De complete routine omvat het verwijderen van make-up, het reinigen, het aanbrengen van toner en crème, met een of twee keer per week een lichte scrub.

Was altijd je nek

Je nek zit net onder je gezicht, daarom is het uiterlijk net zo belangrijk. Breid uw routine voor gezichtsreiniging uit naar de nek en het decolleté (compleet met micellair water en tonicum) om een strakke en gelijkmatig gezonde huid te behouden.

Let altijd op je ogen

De huid rond de ogen is veel dunner en delicater dan de rest van het gezicht, daarom heeft het de juiste verzorging en producten nodig. Een zeer goede manier om dit gebied helder en gezond te houden, is om ‘s ochtends of’ s avonds decongestivumkompressen aan te brengen.

Heb altijd goede gewoonten onder de douche

Douchen is niet alleen een normale hygiëneroutine, het kan ook veranderen in een schoonheids- en welzijnsritueel dat u aan uzelf opdraagt.

admin

Wellness voor mannen

Previous article

Tips en trucs van experts om make-up te verwijderen

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Beauty