Beauty

Lichtgevende look

0

Hoe u een uitgerust uiterlijk krijgt

Het probleem (gedeeld door zowel de “natuurlijke look” -liefhebbers als de make-upliefhebbers): gezwollen en doffe ogen, vermoeide look en zwarte contouren, echte overlast.

De oplossing: goed nieuws is dat er meer dan één zijn!

Heb je ooit de oculaire gymnastiek geprobeerd? Het wordt ook visuele training genoemd en bestaat uit een reeks eenvoudige oefeningen die dagelijks moeten worden uitgevoerd om specifieke oogcontourspieren te trainen. Deze oefeningsroutine helpt je niet alleen om donkere kringen en wallen te bestrijden, maar ook om de ogen rond te houden met een jong en gezond uiterlijk voor een langere tijd. Vraag de volgende keer dat u uw oogarts ziet, hoe u de oefeningen correct uitvoert, die uit 4 eenvoudige stappen bestaat:

Vaste look, bewegend hoofd. Staar voor een spiegel naar een punt van je gezicht. Houd je blik vast terwijl je je hoofd in verschillende richtingen beweegt: op en neer, dan naar rechts en naar links

Vaste kop, bewegende look. Kijk omhoog, omlaag en dan naar links en naar rechts. Herhaal meerdere keren.

Speel met pennen. Plaats een pen voor je neus en houd er nog een op 20 cm afstand van je gezicht. Beweeg de verste pen naar uw neus totdat deze de andere pen raakt. Herhaal meerdere keren.

Knipper met je ogen! Sluit en open je oogleden snel gedurende 20 seconden. Sluit je ogen een paar seconden energiek en open ze dan wijd. Herhaal meerdere keren.

Ben je op zoek naar een supersnelle oplossing? Probeer de doe-het-zelf decongestivum-ooglapje. Geheim ingrediënt? Open de voorraadkast en neem wat groene thee of kamille thee.

Week wat wattenschijfjes in de thee en bewaar ze in de vriezer. Indien nodig, kunt u ze direct op uw ogen aanbrengen. De decongestivumwerking van kou samen met de antioxidanten en tannines van thee is een uitstekende remedie om zwelling te verminderen en de vitaliteit van je look te herstellen.

Cruciaal element voor een expressieve uitstraling

Probleem: je hebt die mooie mascara met super volume gekocht, maar je kunt niet dezelfde resultaten krijgen die worden benadrukt door het model in de advertentie?

Oplossing: mascara is niet het enige dat je kan helpen om die verlangende wimpers te krijgen, schoonheid begint met constante zorg.

Dat is hoe:
Natuurlijke behandeling met ricinusolie

admin

Geheimen voor het behalen van goede cijfers

Previous article

Wellness voor mannen

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Beauty