Beauty

Oma’s schoonheidsremedies

0

We hebben de superremedies van oma verbeterd door ze nog actueler te maken met wat hulp van andere producten. Maak je klaar om donkere kringen, doffe huid en slordig haar te bestrijden met de wijsheid van grootmoeders en eenvoudige, natuurlijke ingrediënten rechtstreeks uit je voorraadkast.

Vermoeide en gezwollen ogen Het kan gebeuren, zelfs als we goed slapen, om wakker te worden met vermoeide, gezwollen ogen. De eenvoudigste oplossing is om ze te behandelen met het verzachtende effect van kamille en het samentrekkende effect van kou door wat kant-en-klare wattenschijfjes in de vriezer te bewaren, doordrenkt met een natuurlijke kamille-infusie.

Ondergeïncarneerd – toon met koel .. water!
Wasmiddel, toner, serum, crème met een SPF. Onze dagelijkse schoonheidsroutine is zeker verrijkt met de tijd, maar het meest effectieve voor je huid als je ‘s ochtends wakker wordt, is een fijne spoeling met koud water.

Doffe huid – DIY-gezichtsmaskers
Een volledige 10 stappen Koreaanse schoonheidsroutine maakt je bang? Nana, wiens keuken altijd rijk is aan heerlijke vruchten van de natuur, heeft voor alles een eenvoudige en natuurlijke remedie. Een droge huid behandelen? Maak een masker met honing en yoghurt. De tekenen van veroudering bestrijden? Aardbei masker.

Nagels en handenbehandeling
Voor sterke nagels zou een Italiaanse grootmoeder je adviseren om je vingers in olijfolie van eerste persing te dopen. Het is geen magisch ritueel, want omdat nagels goed worden gehydrateerd, worden ze gezonder.

Wimpers en haarverzorging castorolie, een musthave
Ricinusolie is een zeer waardevolle plantaardige olie, gewonnen uit de zaden van de gelijknamige plant, die veel voorkomt in Afrika en India. Het bevat grote hoeveelheden ricinolzuur, een onverzadigd vetzuur dat het de eigenschappen geeft die de farmaceutische en cosmetische industrie zo waarderen.

Wanneer aangebracht op haar, wimpers en nagels doet het wonderen, dankzij de beschermende werking die uitdroging voorkomt.

admin

Ja, hete yoga kan thuis nog steeds heet zijn

Previous article

Geheimen voor het behalen van goede cijfers

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Beauty