Beauty

Tips en trucs van experts om make-up te verwijderen

0

Ik kan niet de enige zijn die ‘s ochtends wakker wordt en eruit ziet als een haveloze wasbeer. Luiheid op de late avond heeft af en toe het beste van me gekregen als het gaat om het verwijderen van mijn make-up voor het slapengaan.

Langdurige formules hebben het verwijderen van make-up naar een geheel nieuw niveau getild. En met langdurig bedoel ik heel moeilijk te verwijderen. In een perfecte wereld zouden we in onze oogschaduw, eyeliner en waterdichte mascara kunnen slapen en er sexy en zwoel uit kunnen zien.

Wat zijn de belangrijkste nadelen van het niet verwijderen van je make-up?
Het is een grote schoonheidszonde, dat is zeker. Je poriën kunnen verstopt raken, wat resulteert in vlekken. De huid kan geïrriteerd raken en de poriën kunnen er vergroot uitzien, waardoor uw huid er dof en mat uitziet. Het kan je laten kijken, durf ik het te zeggen, daardoor ouder.

Make-up verwijderen

De opties

Er zijn verschillende opties voor het verwijderen van make-up. Er zijn traditionele gezichtsreinigers die geweldig zijn voor de meeste lichte cosmetica, maar die mogelijk niet effectief zijn voor zwaardere of langdurige make-up. Er zijn de ouderwetse koude crèmes die zeker werken. Reinigingsdoekjes of -doekjes zijn altijd handig, vooral als je in een luie bui bent.

Make-up verwijderen x2
Het effectief verwijderen van uw gezichtsmake-up is een proces in meerdere stappen om het werk echt goed te doen. Of je er nu voor kiest om een reinigingsmiddel en een washandje of een reinigingsdoekje voor make-up te gebruiken, je moet je huid snel een keer overgeven om de zwaardere oppervlaktemake-up te verwijderen. Reinig het vervolgens opnieuw om die make-up echt van je huid te halen en te laten ademen.

Oogmake-up verwijderen
Het is een goed idee om make-upremover speciaal voor het gebied rond de ogen te hebben, vooral als u een van degenen bent die zware oogmake-up draagt. Oogmake-up verwijderaars worden geleverd in vloeibare vorm of in voorbevochtigde pads. Een op olie gebaseerde remover voor oogmake-up is geweldig voor waterdichte mascara of eyeliner.

Hydrateer
Zodra uw gezicht fris en schoon is, kunt u doorgaan en uw toner aanbrengen – vooral als u een vette huid heeft. Dit zal helpen om eventuele sporen van make-up of reinigingsmiddel achter te laten. Het is ook een goede basis om je huid voor te bereiden op je broodnodige vochtinbrengende crème.

admin

Goede oplossingen voor een fantastische huid

Previous article

Gezwollen, glanzend en uitbreken? U kunt te veel exfoliëren

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Beauty