Beauty

Wellness voor mannen

0

Jongens en meisjes, we hebben allemaal een huid en genezen is niet per se een kwestie van ijdelheid, maar het is vooral een kans om te ontspannen en voor onszelf te zorgen met een dagelijkse knuffel.

Laten we eens kijken naar enkele wellness- en schoonheidsroutines voor mannen, en die gezonde uitstraling en het onschatbare gevoel van ontspanning krijgen dat je verdient!

Awakening routine
Als tot nu toe je ochtendschoonheidsroutine een snelle spoeling van je gezicht inhoudt, is het misschien genoeg, maar alleen als je je huid ‘s avonds goed hebt gereinigd en als de waterstraal koel is.

Waarom?
Koel water sluit de poriën en verlicht het gezicht.

Als je het allemaal wilt doen, kun je je gezicht wassen met een specifieke reiniger en een zonnebrandcrème aanbrengen.

Waarom zonnebrandcrème?

Zonnebrandcrème beschermt tegen UV- en UVB-stralen, wat de laatste tijd bijzondere zorgen baart bij huidverzorgingsdeskundigen. De zon versnelt cellulaire veroudering en beschadigt de huid voortijdig.

Nachtelijke routine
De gouden regel voor een gezonde huid is avondreiniging en continue hydratatie. Deze twee acties dekken 80% van uw huidverzorgingstaken. Dit is de avondreinigingsroutine om nooit over te slaan.

Let bij het kiezen van de reiniger op uw huidtype. Meestal zijn gelreinigers geïndiceerd voor een vette huid, terwijl voor een droge en gevoelige huid romige beter zijn.

Waarom zou je je gezicht reinigen?
Overdag zetten zweet, smog, stof en vervuiling zich af op de huid. Deze elementen sluiten de poriën af, waardoor de celvernieuwing wordt voorkomen, waardoor de huid er vermoeid en gestrest uitziet.

Is een normale zeep ok?

Zepen kunnen te agressief zijn voor de gezichtgevoelige huid. Dit geldt voor de body wash en dergelijke.

Hoe het gezicht op de juiste manier te reinigen

Spoel af met lauw water om de resten te verzachten, verdeel het product met cirkelvormige bewegingen over het hele gezicht, spoel grondig met koud water om de poriën te sluiten.
Voer elke avond een lichte scrub uit om het reinigende effect te versterken.

Waarom exfoliëren?

De scrub is een mechanische actie die celvernieuwing bevordert en helpt bij het gladmaken van de huid. Met andere woorden, het verwijdert alle dode cellen en laat het ademen.

Waarom een nachtcrème gebruiken?

‘S Nachts rusten we uit, maar onze huid heeft haar maximale celvervangende activiteit. Het is belangrijk om die voedingsstoffen te geven die nodig zijn om het te voeden en te beschermen.

Waarom een gezichtsmasker?

Elk huidtype heeft zijn eigen specifieke behoeften en een gezichtsmasker met gerichte actie kan wonderen doen. Je kunt kiezen uit veel verschillende typen: adstringerend, voedend, hydraterend, regenererend, anti-age.

admin

Lichtgevende look

Previous article

Goede oplossingen voor een fantastische huid

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Beauty