Lifestyle

Geheimen voor het behalen van goede cijfers

0

Goede cijfers behalen is een gemeenschappelijk doel dat de meeste middelbare scholieren stellen om hun succes te bepalen. Als ik de middelbare school afrond, weet ik dat ik constant mijn cijfers probeer bij te houden. In de afgelopen drie jaar ben ik me gaan realiseren dat je proactief moet zijn om goede cijfers te halen. Hier zijn vijf tips om u te helpen uw cijfers hoog te houden.

1. Blijf georganiseerd
Het hebben van een map of meerdere mappen voor uw tests, aantekeningen en huiswerkopdrachten is buitengewoon nuttig. Er was eens, ik heb nooit iets bijgehouden. Ik deed het slecht tijdens tests en quizzen omdat ik geen idee had waar mijn aantekeningen waren, en ik had nooit mijn huiswerkopdrachten bij me. Mijn cijfers liepen weg omdat ik nooit georganiseerd was.

2. Doe wat je moet doen
Dat klopt – doe je huiswerk! Voor veel lessen is huiswerk het grootste deel van je cijfer. Het kan snel opstapelen, dus het is van cruciaal belang om al uw opdrachten bij te houden. Ontvang een planner of agenda, zodat u altijd weet wat er moet gebeuren en wanneer. Je kunt zelfs opdrachten afvinken terwijl je ze uitvoert, zodat je weet dat ze klaar zijn. Huiswerk maken helpt je ook om te oefenen wat er in de klas is geleerd, wat betekent dat je testscores hoger zullen zijn omdat je de stof beter begrijpt.

3. Doe wat niet van je verwacht wordt
Als je een stap verder gaat, zullen je cijfers dat weerspiegelen – en je kunt altijd meer doen binnen en buiten de les. Het is belangrijk om op te letten en aantekeningen te maken. Er moeten aantekeningen worden gemaakt over belangrijke onderwerpen, met ruimte voor kanttekeningen en misschien afbeeldingen die overeenkomen met de les (als dat je helpt te leren). Bestudeer uw aantekeningen thuis en gebruik ze om u te helpen bij uw huiswerk

4. Vraag om hulp
Als je helemaal verdwaald bent en geen idee hebt wat er aan de hand is, wees dan niet bang om contact op te nemen met je leraren en klasgenoten. Docenten zijn er om je te helpen, dus het is volkomen normaal en acceptabel (zelfs aangemoedigd) om een bijles te vragen of om na de les met ze te spreken. Niemand zegt dat je een sessie van een uur moet hebben of zoiets – het is prima om ze een paar vragen te stellen om eventuele verwarring weg te nemen.

5. Begrijp verwachtingen
Als het gaat om projecten, essays en grote opdrachten, is het cruciaal om ervoor te zorgen dat je precies begrijpt wat je moet doen. Als je een onderwerp hebt of om een essay vraagt, zorg er dan voor dat je de verwachtingen van je leraar volledig begrijpt. Normaal gesproken heb je een rubriek, dus het is belangrijk om deze te gebruiken om het hoogst mogelijke cijfer te behalen. Praat gerust met je leraar als je in de war bent door iets in de rubriek.

admin

Oma’s schoonheidsremedies

Previous article

Lichtgevende look

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Lifestyle