Lifestyle

Hoe ik een heteroseksuele student ben geworden door deze regels te volgen

0

Als je mijn advies opvolgt, heb ik er vertrouwen in dat je betere cijfers krijgt. Je zult ook een evenwichtiger leven leiden.

Een sterk academisch record kan onderweg deuren voor je openen. Wat nog belangrijker is, door het proces van het worden van een straight-A student, leer je waarden als hard werken, discipline en vastberadenheid.

Regel # 1: Zorg altijd voor een plan.

Houd tijdens het semester belangrijke datums bij: tests en examens, deadlines voor projectinzending, termijnen, etc.

Voer deze datums in een fysieke of digitale kalender in.

Regel # 2: wees georganiseerd.

Heeft u ooit problemen gehad met het vinden van uw aantekeningen of opdrachten wanneer u ze nodig had? Je hebt waarschijnlijk kostbare tijd verspild aan het zoeken naar ze, voordat je uiteindelijk vroeg om ze van je vriend te lenen.

Regel # 3: Zorg voor je lichamelijke gezondheid.

De meeste studenten met wie ik werk klagen dat ze constant moe zijn en slaapgebrek hebben. Ze kunnen zich niet concentreren in de klas.

Regel # 4: prop niet.

Gebruik in plaats daarvan een periodiek beoordelingssysteem. Mensen zijn meestal verrast om te horen dat ik nog nooit een hele nacht heb doorgetrokken. Zoals uit het onderzoek blijkt, is proppen een slecht idee.

Regel # 5: Vorm een huiswerkgroep.

Dit is waarom ik dit aanbeveel.

Je zult moeilijkheden tegenkomen tijdens het maken van je huiswerk, dus het is goed om vrienden te hebben bij wie je terecht kunt voor hulp. Zelfs als ze het probleem niet kunnen oplossen, kun je ideeën van ze afleiden. Dit proces kan motiverend en leuk zijn.

Regel # 6: Creëer een afleidingsvrij studiegebied.
Hier zijn enkele praktische dingen die u kunt doen om uw studiesessie zo vruchtbaar mogelijk te maken:

Installeer en activeer de Freedom-app op uw computer.

Regel # 7: Verduidelijk onmiddellijk uw twijfels.
Veel studenten wachten tot een week voor het tentamen om hun twijfels weg te nemen. Dit leidt tot paniek en angst, een combinatie die niet leidt tot optimale examenprestaties.

Het alternatief is simpel: stel vragen. Veel van hen.

Als je een concept niet begrijpt, vraag je leraar dan om het opnieuw uit te leggen. Als je verlegen bent om je hand op te steken tijdens de les, benader dan je leraar na de les.

admin

Tips voor babyverzorging

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Lifestyle