Lifestyle

Tips voor babyverzorging

0

Gefeliciteerd! Een baby verlicht zeker elk huis, maar weten hoe u uw nieuwe zoon of dochter het beste kunt huisvesten, is de sleutel tot een gelukkige overgang. Natuurlijk, je kind is een klein persoon, maar verwacht niet dat Junior de hele dag door een zitzak en nos op nacho’s met vader trekt. Je moet niet alleen nadenken over de voedings- en slaaproutines van je kind, je moet er ook voor zorgen dat alle broers en zussen klaar zijn om hun spel te verbeteren. En, oh ja, hebben we de luiers genoemd? Wacht even … er is meer.

Baby’s gedijen op schema. Zelfs tijdens het reizen, doe je best om je aan de normale routine en het schema te houden om je kleintje in de best mogelijke stemming te houden.

Slaap brengt slaap voort. Nieuwe ouders geloven het niet, maar een gezonde dutje-routine zorgt voor een betere nachtrust. Oververmoeide baby’s vallen moeilijk in slaap en worden ‘s nachts vaker wakker. Begin al na twee weken met het vaststellen van een gezond slaappatroon. Je pasgeborene is misschien niet klaar voor een schema, maar het houden van de routine laat al vroeg zien wat je verwacht in termen van voldoende babyrust.

Zonnebrandcrème wordt niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 6 maanden. Houd ze in de schaduw totdat je hun huid veilig kunt beschermen.

Het positieve benadrukken. Een nieuwe baby betekent veel veranderingen voor het gezin. Prijs uw oudere kinderen voor hun hulp, geduld en begrip, en zij zullen zich gemakkelijk aanpassen aan het nieuwe gezinslid.

Er is niets mis met de basis: patty-cake en kiekeboe zijn spellen die al jaren worden gebruikt om baby’s te vermaken en hun hersenen te helpen groeien. Uw kind reageert op de stimulatie en geniet van de interactie.

Het huisdier van de familie moet zich aanpassen aan het nieuwe gezinslid. Een deken of outfit mee naar huis nemen die de baby heeft gedragen is altijd handig, maar houdt Fido ook bij zijn normale routine.

Overweeg om uw kind te beginnen met een groente in plaats van met een zoete vrucht. Introduceer groenten zodra u begint met vast voedsel om de voeding van uw kind op de goede voet te krijgen.

admin

Hoe ik een heteroseksuele student ben geworden door deze regels te volgen

Previous article

Wat is er mis met Gender Reveal Parties?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Lifestyle