Wonen

De badkamer als nieuwjaarsproject

0

Met de jaarwisseling hebben we ons in januari geplant met veel doelen, doelen en doelstellingen om te bereiken. We verzamelen persoonlijk de lijsten met projecten om de decoratie thuis te vernieuwen … die hoek die u niet overtuigt, de versleten eetkamerstoelen te veranderen, een kastdeur te repareren, het decor van uw muur te veranderen of een kamer te renoveren thuis. Dit jaar gaan we beginnen met de badkamer, laten we aan de slag gaan!

De badkamer is een van de belangrijkste kamers, aangezien het in veel gevallen de kamer is waar we de meeste privacy hebben en waar we tijd kunnen besteden om onszelf te verwennen, dus het moet een ruimte met ziel zijn.

Het renoveren van de badkamer kan goedkoper zijn dan we in eerste instantie denken, en met een paar details kunnen we ons comfortabel en gezellig voelen. Het vervangen van kranen, badkamermeubels of scheidingswanden is niet erg duur, maar als u een groter project heeft en een nieuw bubbelbad, ingebouwde watervallen of een gootsteen en toilet wilt toevoegen, kunt u dat ook.

De badkamer van je dromen
Onze droombadkamer zou moeten hebben: een badkuip indien mogelijk met een watervalstraal 🙂. Een vleugje hout … bijvoorbeeld een houten werkblad waar je alles comfortabel in kwijt kunt of een bamboe ladder om handdoeken op te hangen. We willen ook de gootsteen vernieuwen met een nieuwe met eenvoudige lijnen. We zouden kleurafwerkingen op de vloer of muren toevoegen met hydraulische tegels met geometrische motieven. Kaarsen en planten mogen niet ontbreken om die natuurlijke en ontspannende toets te geven.

admin

Vind je huis met ziel

Previous article

Sweet Scandinavisch huis

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Wonen