Wonen

Studie van Scandinavische chique essentie

0

In deze week waarin de regen ons geen wapenstilstand geeft, zijn we een kleine studio binnengeslopen met een Scandinavische chique essentie in Vaasa, Finland. Een klein huis, maar met goed gebruikte vierkante meters, waar de Renaissance-essentie bewaard is gebleven, met behoud van de originele lijstwerk van de plafonds en aanpassing aan de nieuwe tijd.

Eenvoud en puurheid met een vleugje kleur in gebroken roze. De woonkamer heeft strakke lijnen en textiel in neutrale tinten. De wanddecoratie is ook licht overbelast en bevindt zich in de onderste helft van de muur, waardoor een ruimtelijker gevoel ontstaat.

De keuken is visueel gescheiden van de rest van de kamers door het contrast van de zwarte kleur. Walnotenhout is ook gebruikt als hoofdrolspeler in de String-planken en stoelen in de eetkamer.

De slaapkamer op de tussenverdieping heeft vloerbedekking en grijs als hoofdrolspeler. Wederom is gekozen voor de eenvoud van rechte lijnen en neutraal textiel om overbelasting te voorkomen. De eenvoud van de rechte lijnen contrasteert met de bewerkte plafondlijsten.

admin

Wit en Interieur

Previous article

Maak van uw dromen werkelijkheid

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Wonen